Akay, otoparktaki yenileme çalışmalarını inceledi

Kapalı Otopark'ta devam eden bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bakım,  onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Çalı

Çerkezköy 16.08.2020 16:15:00 0
Akay, otoparktaki yenileme çalışmalarını inceledi

 

 

Büyükşehir yapılanması ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne, sonra da büyükşehir belediyesinin şirketi olan Tekpark A.Ş. tarafından işletilen, 2018 yılında zarar ettiği gerekçesi ile kapatılan, geçtiğimiz ay da yeniden Çerkezköy Belediyesi’ne devredilen Çerkezköy Kapalı Otopark’ta bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Kapalı Otopark’taki çalışmaları inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeniden devraldıkları Kapalı Otoparkı daha modern ve konforlu hale getirmek için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

 

 

DRENAJ ÇALIŞMASI YAPILDI

 

Başkan Akay, otoparkta bulunan mevcut yağmur suyu ızgaralarının yenilendiğini, temizliklerinin yanı sıra ilave yağmur suyu ızgaralarının da yapıldığını ifade ederek, mevcut zeminin de bakım ve onarımı yapılarak daha kullanışlı hale getirileceğini söyledi. Ani su baskınlarını önlemek amacıyla da ilave su yalıtımı ve drenaj çalışmaları yapıldığını belirten Akay, Kapalı Otoparkın dilatasyon hatları da yenilenerek bakım ve onarımının yapıldığını ifade etti.

 

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

 

Kapalı Otopark’ın giriş rampasının korkuluk kısmına da istinat duvarı yapıldığını söyleyen Akay, 80 araç kapasiteli otoparkta bakım,  onarım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, çalışmaların tamamlanmasının ardından otoparkın yeniden hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10