Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

Atatürk Mahallesi Kerem Sokak'ta kaldırım çalışmalarını tamamlayan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasında da yol bakım ve onarım çalışmalar?

Kapaklı 18.08.2020 18:18:00 0
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

 

Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi ile Çeken Caddesi’ni birbirine bağlayan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Kerem Sokak’ta 1000 metrekare parke taşı kaldırım yapım çalışması yapıldığını belirten yetkililer, kaldırım ve yol yapım onarım çalışmalarının ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edeceğini söyledi.

 

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

 

Kerem Sokak’ta kaldırım çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Yeni Cami Caddesi’nde yaya kaldırım onarım çalışması, Karaağaç Mahallesi okulları bölgesi beton yol yapım çalışması, Atatürk Mahallesi Nasrettin Hoca Caddesi okullar bölgesinde yağmur suyu hattı yapımı, Pınar Bulvarı yenileme çalışması, İnönü Mahallesi Eski Cami, Saray ve Volkan Caddeleri asfalt bakım ve onarım çalışması, Karaağaç ve Pınarça Mahallelerinde stabilize yol çalışmaları ve Bahçeağıl Mahallesi bordür örme çalışması ve ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Belediye bünyesindeki atölyede de yağmur ızgarası üretimi devam ediyor.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10