Genç yazar 'Ay Küresi' isimli kitabını Başkan Akay'a hediye etti

Pandemi sürecinde bir genç kızın eğitim gördüğü okulda başından geçen ilginç olayları kaleme aldığı "Ay Küresi" isimli ilk kitabını çıkaran Çerkezköy TSO Trakya Anadolu L

Çerkezköy 19.08.2020 19:23:00 0
Genç yazar

 

Ziyarette Elanur Karaman’ıne annesi Gülşah Karaman, babası İbrahim Karaman, büyükannesi Ayşe Ağırman ile dedesi Mustafa Ağırman da hazır bulundu 15 yaşındaki genç yazar “Ay Küresi” adlı kitabının bir genç kurgu kitabı olduğunu ifade ederek, “Kitabımda bir genç kızın eğitim gördüğü okulda başından geçen ilginç olayları kaleme aldım. İlk baskısı çıktı. Ben de sizi ziyaret ederek, kitabımı hediye etmek istedim. Şimdi ise kitabın 2’nci serisinin yazımına başladım. Bir yandan da başka bir kitap üzerinde daha çalışıyorum” dedi.  

 

TEBRİK ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Pandemi sürecini böyle güzel bir şekilde değerlendirip, başarılı bir iş çıkarttığın için seni tebrik ediyorum. Senin gibi genç yaşta yazarlığa adım atan kardeşlerimi görmekten de mutluluk ve gurur duyuyorum” dedi. Akay, genç yazara genç yazara bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10