Hurda aydınlatmalar mama ve su kabı olarak kullanılacak

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), atık olarak ayrılan, kullanılmayan aydınlatma armatür başlıklarını geri dönüştürerek, Türkiye'nin de içinden geçtiği sıcak yaz aylarında

Tekirdağ 19.08.2020 19:26:00 0
Hurda aydınlatmalar mama ve su kabı olarak kullanılacak

TREDAŞ’ın depolarında bulunan atıl armatür başlığının, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde kullanılacağı belirtildi. Muratlı’da bulunan atık malzemeleri tespit eden TREDAŞ Gönüllüleri, ardından, aydınlatma başlıklarının sokak hayvanlarına zarar verebilecek, vida, armatür ve tel gibi maddeleri ayrıştırarak “Enerjimiz Küçük Dostlarımız” için yapıştırmalarını yerleştirip belirli noktalara bıraktı.

 

 

“DUYARLI VATANDAŞLARIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

 

TREDAŞ Gönüllüleri ekibinin de gayretleri ile sıcak havalardan etkilenen sokak hayvanları için güzel bir düşünceyi hayata geçirdiklerini belirten TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili “Hayatı bizimle paylaşan can dostlarımıza değer vermeli, onları korumalı ve hayatı onlarla paylaşmalıyız. Bu proje ile hem şirketimize hurda maliyeti çok düşük olan armatür başlıkları sokak hayvanlarının beslenmesinde değerlendirilecek hem de bölgemizde sosyal anlamda katma değer yaratacak” dedi. İlk mama ve suları kendilerinin bıraktığını kaydeden Bilgili, duyarlı vatandaşların da desteğini beklediklerini söyledi. 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10