Başkan Albayrak, Önerler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Önerler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Albayrak, "Hizmet ve projelerimizi sürdürürken halk

Çorlu 21.08.2020 17:00:00 0
Başkan Albayrak, Önerler Mahallesi

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Önerler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallenin ihtiyaçlarını ve mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendirdi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda yol yapım çalışmaları, altyapı ve üstyapı faaliyetleri ile Tarım ve Hayvancılığı Destekleme Projesi kapsamında yapılan ve bundan sonra yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

 

“İL GENELİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 

İl genelinde hizmet ve çalışmaları sürdürdüklerini belirten Albayrak  “Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz, 11 ilçemizde de sahada aktif olarak faaliyet gösteriyor. Yaptığımız hizmetler kapsamında bugün Önerler Mahallesi'nin değerli sakinleri ile bir araya gelerek talep ve ihtiyaçlarla alakalı verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Hizmet ve projelerimizi sürdürürken halkımızın da taleplerini değerlendiriyoruz” dedi. Albayrak, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya ve hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti. Önerler Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Önerler Mahallesi Muhtarı Yusuf Yıldırım, Önerler Mahallesi Sivil İnisiyatif Platformu Başkanı Hayrettin Yavuz ile Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve TESKİ yöneticileri de katıldı.

 

 

ÇORLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

 

Toplantının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte Ali Osman Çelebi Bulvarı ve Orion Kavşağında Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu ilçesinin trafiğinin rahatlatılması amacıyla sürdürülen yapım ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Albayrak, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Çorlu trafiği rahatlayacak” dedi.

 

Haber / Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10