Belediye'den Dünya Köpek Günü'ne özel paylaşım 

Çorlu Belediyesi 26 Ağustos Dünya Köpek Günü dolayısıyla video yayımladı. Çorlu Belediyesi sosyal medya hesaplarından "Sevgi paylaşıldıkça çoğalır" etiketiyle yayımlanan videoda; va

Çorlu 27.08.2020 14:24:00 0
Belediye

 

Çorlu Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ‘Yeni Bir Başlangıç’ projesi ile pek çok sahipsiz hayvanın yeni ailelerine kavuşmasını sağladığını kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Yılın 365 günü sokak hayvanlarının kent içindeki besleme kaplarına mama takviyesi yapmayı ihmal etmedik. Pandemi sürecinde de sokak hayvanlarını unutmadık. Kimsesiz hayvanları besleyen vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı ve pandemi sürecinde evlere kapanması sebebiyle sokaktaki dostlarımıza besleme konusunda büyük bir titizlikle hareket eden belediye ekiplerimiz hiçbir hayvanın aç kalmaması amacıyla büyük bir emek verdi” dedi. 

 

“GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ’Nİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ”

 

Yetkililer de, video ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Yayımlanan videoda, “26 Ağustos’ta bir iyilik yapın, hayvan barınağına gelin; ömrünü size adayacak dostunuzla tanışın” çağrısında bulunan Çorlu Belediyesi, vatandaşları kimsesiz hayvanları sahiplenerek onların hayatında büyük bir fark yaratmaya ve ‘Yeni Bir Başlangıç’ yapmalarına fırsat tanımaya davet etti. Videoyu izlemek için https://www.facebook.com/watch/?v=1522939961243409 linke tıklayabilir, hayat boyu bir can dostum olsun diyorsanız da Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevini ziyaret edebilirsiniz” dedi. 

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10