Kapaklı'da korsan araç denetimi

Karaağaç mahallesinde Kapaklı İlçe Jandarma Trafik ekipleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ekiplerinin katılımı ile korsan araçla

Kapaklı 28.08.2020 18:45:00 0
Kapaklı

 

 

Denetimlere Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Kapaklı İlçe Jandarma Trafik ekipleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve oda üyeleri katıldı.

 

DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As yaptığı açıklamada denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirterek "Yasal mevzuat çerçevesinde servis taşımacılığı yapan esnafın mağdur olmaması, hak ve hukukunun korunması doğrultusunda, ilçe genelinde korsan taşımacılık yapanlara yönelik, Emniyet ve Jandarma ekipleri ile koordineli denetimlerimiz düzenli olarak devam edecek" dedi.

 

ESNAFIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ

 

As" Yetki belgesiz korsan taşımacılık yapanlar ve bölgeselliğe uymayan personel servisi çeken araçlara Karaağaç Mahallesi’nde denetim yapıldı. Covid-19 sürecinde ‘Nasılsa denetim olmaz’ düşüncesiyle hareket eden ve korsan taşımacılık faaliyetlerini sürdüren kişilere defalarca söylememize rağmen bazı kötü niyetli kişilerin korsan taşımacılık yaptığı gözlemlenmektedir. Bu da ekmeğini servisten kazanan esnafımızı mağdur etmektedir. Gerekli evrakları olmadan taşımacılık yapanlara cezai işlemin uygulanmasını talep etmekteyiz. Esnafımızdan da rica ediyorum. Bu tür kişilere öncelik kendileri tepki koysunlar. Bize de plakasını alıp şikayetlerini dile getirsinler. Buradan kolluk kuvvetlerine ve zabıta ekiplerine ayrı teşekkür etmek istiyorum" dedi.

 

TEDBİRLERE UYARAK YENECEĞİZ

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi tehlikesinin devam ettiğini kaydeden As " Vatandaşlarımız ve esnaflarımız maske, mesafe ve hijyen kurallarına özellikle dikkat etsinler. Bizler bu virüsü hep birlikte Sağlık Bakanlığımızın uyguladığı tedbirlere uyarak yeneceğiz. Lütfen kurallara uyalım. Yakınlarımızın sağlığı için kendi sağlığımıza dikkat edelim" açıklamasında bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10