Zafer coşkusu Zafer TIR'ı ile tavan yaptı

Çerkezköy Belediyesi, Milli Mücadele'nin kaderini değiştiren Büyük Taarruz'un 98. yılında bayram coşkusunu sokaklara taşırken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, üstü açık TI

Çerkezköy 31.08.2020 18:20:00 0
Zafer coşkusu Zafer TIR

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu büyük ve meşakkatli zorlu yolda kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98'inci yılı coşkusuna Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan Zafer Tırı ortak oldu.

 

İNŞALLAH YENİDEN MEYDANLARDA BULUŞACAĞIZ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TIR’ı ile Çerkezköy turuna başlamadan önce Vatan Size Minnettardır Anıtı önünden Çerkezköylülere seslendi.Bu yıl milli bayramları pandemi dolayısıyla meydanlarda kutlayamadıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay" Bugün zaferimizin 98’inci yıl dönümü. Balkonlarınızda bize eşlik ederek katılmanızı istiyoruz. İnşallah pandemi dönemini atlatacağız ve önümüzdeki senelerden itibaren aynı coşkuyla aynı heyecanla yine bu zaferimizi kutlayacağız. Ben bir kez daha zaferimizin 98’inci yılının büyük Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Çerkezköy caddelerinde, sokaklarında zafer coşkusunu tüm hemşehrilerimizle paylaşmak üzere Zafer TIR’ımızla yola çıkacağız. Bu şehitlik meydanında, bu topraklar için şehit olan tüm Mehmetçiklerimizi, güvenlik güçlerimizi, askerlerimizi, ülkemizin birliği beraberliği için mücadele eden başta memleketimizin kurucusu kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. İnşallah yeniden meydanlarda olacak, meydanlarda buluşacak ve zafer coşkusunu, Cumhuriyet coşkusunu, 19 Mayıs coşkusunu yine hep birlikte meydanlarda paylaşacağız" dedi.

 

HALKIN BÜYÜK ZAFERİNİ KUTLADI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan Zafer TIR'ı ilçenin mahalle ve sokaklarını dolaşarak, halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuna ortak olurken, vatandaşlar da balkonlarına ve pencerelerine çıkarak çalan marşlara eşlik ettiler. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'da Zafer TIR'ına çıkarak Çerkezköy halkını selamladı ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlayarak, halkımızın coşkusuna ortak oldu.Zafır TIR'ını ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı gören vatandaşlar evlerinin balkonlarına ve pencelerine çıkarak ellerinde ay yıldızlı bayrakları sallayarak çalan marşlara coşku ile eşlik etti.

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10