Aydoğdu Mahallesi'nde yol çalışması başladı

Süleymanpaşa Belediyesi Yavuz ve Çiftlikönü mahallelerinden sonra Roman vatandaşların yoğunlukta olduğu Aydoğdu Mahallesi'nde de yol çalışmaları başladı.

Süleymanpaşa 8.09.2020 17:45:00 0
Aydoğdu Mahallesi

 

Çınarlı Mahallesi ile Aydoğdu Mahallesi’nin birleştiği, Tekira AVM çevresindeki cadde ve sokaklarda başlatılan asfalt çalışmaları hızla son aşamaya gelerek kullanıma açılırken, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri ekipleri, çalışmalarını Aydoğdu Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklara kaydırdı. Süleymanapaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Aydoğdu Mahallesi’nin muhtelif cadde ve sokaklarında eş zamanlı olarak yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Yüksel, mahalle esnafı ve vatandaşlarla da sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

 

ÇAMURLU YOLLARDAN KURTARIYORUZ

 

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel " Roman vatandaşlarımızı, uzun yıllardır mücadele verdikleri tozlu, çamurlu ve çukurlu yollardan kurtarıyoruz. Aydoğdu mahallemizin yol ve kaldırımlarını sil baştan yenileyerek, mahallemizi hak ettiği modern görünüme kavuşturmak; vatandaşlarımıza konforlu yaşam alanları sunmak için durmaksızın çalışıyoruz. Aralıksız sürdürdüğümüz asfaltlama ve kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek ekiplerimizden bilgi aldık. Mahalle sakinlerimizle fikir alışverişinde bulunarak, bölgede yapacağımız çalışmaların detaylarını planladık. Esnafımıza hayırlı işler, hemşerilerimize hayırlı haftalar diledik. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizi henmşehrilerimizin istifadesine sunacağız" diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10