Albayrak depremin ardından bölgede incelemelerde bulundu

Şarköy'de önceki gece 00.57'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Güzelköy Mahallesi açıklarında meydana gelen depremin hemen ardından bÃ

Şarköy 9.09.2020 15:15:00 0
Albayrak depremin ardından bölgede incelemelerde bulundu

Şarköy İlçesinin Güzelköy Mahallesinde gece saatlerinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından bölgeye giden Başkan Kadir Albayrak, depremin hissedildiği Barbaros, Yeniköy, Uçmakdere, Gaziköy ve Hoşköy Mahalleleri ile depremin merkez üssü olan Güzelköy (Melen) mahallesinde incelemelerde bulundu ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

DEPREM DEĞİL BİLİNÇSİZLİK VE TEDBİRSİZLİK ÖLDÜRÜR

 

Depremin merkezüssü olan Güzelköy mahallesi olmak üzere Tekirdağ'ın hiçbir yerinde can ve mal kaybı yaşanmadığını kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Şarköy İlçemizin Güzelköy Mahallesi açıklarında meydana gelen ve ilimizde hissedilen deprem sebebiyle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı şehrimizin deprem kuşağında yer aldığı gerçeğinden hareketle büyük bir titizlikle yerine getiriyoruz. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı her durumda hazır olmalıyız. Unutulmamalıdır ki; deprem değil, bilinçsizlik ve tedbirsizlik öldürür" dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10