Türkiye birincilerinden protokole ve sponsorlara ziyaret

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gökdoğan Havacılık Kulübü öğrencileri TÜBİTAK tarafından 16-27 Eylül tarihlerinde Gaziantep'te gerçekleştirilecek olan ' Türkiye Lis

Çerkezköy 13.09.2020 17:51:00 0
Türkiye birincilerinden protokole ve sponsorlara ziyaret

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çerkezköy Gökdoğan Havacılık Kulübü, Teknofest kapsamında TÜBİTAK tarafından 16-27/Eylül/2020 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan “Türkiye Liseler Arası İnsansız Hava Aracı Yarışmasına” Sabit kanatlar kategorisinde 98 Teknik Rapor Puanı ve Türkiye Birincisi olarak katılma hakkı kazandı. İlk etapta 291 takımın başvurusunun kabul edildiği yarışmada, tasarım raporlarının değerlendirilmesi ile takım sayısı 125’e düşürülmüş olup, uçuş videolarının değerlendirilmesi sonucu 79 takım yarışmaya katılmaya hak kazandı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Gökdoğan Havacılık Kulübü ekibi Okul Müdürü Tuğrul Selimoğlu, Müdür Yardımcısı Osman Çelik, Takım Kaptanı Melike Karaman, takım üyeleri Aslı Çiftçi, Elifnur Sanlı ve Elif Koçer yarışma öncesi protokol ve sponsor ziyaretlerine Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'i ziyaret ederek başladı. Çıktıkları yolda başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Gaziantep'teki yarışmalarda derece alacaklarına dair inancını paylaşarak, “Yarının sözlerini, bugünden geleceğin yarışlarına hazırlanan, sevdası gökyüzü, vatan ve millet olan genç kardeşlerimiz söyleyecek. Onlar dünyayı değil, dünya onları konuşacak” dedi.

KATILIMLARINI DESTEKLİYORUZ

Ekip daha sonra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kozuva " Teknofest kapsamında TÜBİTAK tarafından 16-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak Türkiye Liseler Arası İnsansız Hava Aracı Yarışmasına katılımlarını desteklediğimiz Çerkezköy Gökdoğan Havacılık Kulübüne nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi. Çerkezköy Gökdoğan Havacılık Kulübü ana sponsorlarından olan Çorbacıoğulları Sigorta'yı ziyaret ederek yapmış oldukları katkılardan ötürü teşekkür etti.

HEDİYE TAKDİM ETTİLER   

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çerkezköy Gökdoğan Havacılık Kulübü İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, öğrencileri tebrik ederek Gaziantep'teki yarışmalarda başarı dileklerinde bulunarak hediye takdim etti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10