Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

Eşinden ve çocuklarından 20 yıldır ayrı Gaziosmanpaşa Mahallesi Sezen Sokak No:10'da yaşayan iki çocuk babası (56) yaşındaki Orhan Karakaçan önceki akşam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Çerkezköy 13.09.2020 18:23:00 0
Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

 

 

Gaziosmanpaşa Mahallesi Sezen Sokak ikamet eden Orhan Karakaçan'a ulaşamayan arkadaşları Cuma günü saat 16.00 sularında oturduğu apartmanın kapısına gitti. Tüm çağrılara rağmen kapıyı açan olmayınca Karakaçan'ın arkadaşları durumu polise bildirdiler. Karakaçan'ın arkadaşlarının ise polisten aldığı cevapsa akrabası ya da yakınlarının müracaat etmesi gerektiği oldu. Saatlerce Karakaçan'ın eski eşine ve çocuğuna ulaşama çalışan arkadaşlarının gayretleri akşam saatlerinde yaklaşık beş saat sonra sonuç verdi. Arkadaşları akşam saatlerinde kız kardeşine ve çocuğuna ulaşırken, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla çilingir yardımıyla kapıyı açan polis Karakaçan'ın cansız bedeni ile karşılaştı.

 

ÇERKEZKÖY DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDI

 

112 ekipleri yaptıkları incelemede Karakaçan'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Karakaçan'ın cesedi Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak burada ölüm sebebinin anlaşılması için ön otopsi yapıldı. Karakaçan'ın ölümüyle ilgili Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı soruşturma  başlatırken, Karakaçan'ın cenazesi Pazartesi günü Çerkezköy'de toprağa verileceği öğrenildi.  

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10