Sözdinler ve yönetimine oy birliği ile destek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin (ÇOSB) 18'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı önceki gün gerçekleşti. Genel kurulda 19 gündem maddesi görüşülüp oy birliği ile kabul edilirken, gene

Çerkezköy 16.09.2020 14:07:00 0
Sözdinler ve yönetimine oy birliği ile destek

 

 

ÇOSB Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili NatanYakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdalile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda sanayici katıldı.

 

 

DİVAN SEÇİLDİ

 

Geçtiğimiz nisan ayında yapılması planlanan fakat pandemi dolayısıyla ertelenen ÇOSB Genel Kurulu, alınan üst düzey covid tedbirleri altında gerçekleşti. Genel Kurula gelen sanayicilerin ateşleri tek tek ölçülüp kayıt altına alınırken, salonda da tedbirlere uygun şekilde oturma düzeni alındı. Genel Kurul Toplantısında, yoklama ve açılışın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Heyeti’nin de oluşturulmasının ardından sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Faruk Bektaş’ın gözetiminde gerçekleşen Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine Ahmet Çetin ve İlyas Kum seçildi.

 

YÖNETİME OYBİRLİĞİ İLE DESTEK

 

Genel Kurul’da 19 gündem maddesi görüşülerek oybirliği ile karara bağlanırken, genel kurulun ardından söz alan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların Yönetimlerine oy birliği ile verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “ÇOSB olarak bugün gerçekleştirdiğimiz 18’inci Olağan Genel Kurul Toplantısına katılımlarınız için teşekkür ederim.Pandemiye ilişkin kısıtlamalara rağmen bugün bir araya gelerek bölgemize ilişkin gelişmeleri değerlendirdiğimiz bu Genel Kurulumuz, ulusal ekonomimizin güçlenmesi, sağlıklı ve sürdürülebilir bir büyüme ve ulusal sanayi üretimimiz açısından çok anlam taşıyor. Yapılan sunumlardan ve konuşmalardan da anlaşılacağı üzere biz geleceğe ilişkin umutlarımızı hep yüksek tutarak, siz değerli sanayicilerimizle beraber ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz. Genel Kurulumuza katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederken, katılan tüm misafirlerimize ve sanayicilerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyor, saygılarımı sevgilerimi sunuyorum”diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10