Trafik polisleri denetimlerini sürdürüyor

Korona virüs salgınla mücadele kapsamında toplu ulaşımla ilgili yeni kararlar alınması sonrası başlatılan denetimler devam ediyor. Çerkezköy ilçe genelinde denetim yapan trafik ekipleri, otobüs, minibüs

Çerkezköy 16.09.2020 16:59:00 0
Trafik polisleri denetimlerini sürdürüyor

 

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgeyle korona virüsle mücadele kapsamında toplu ulaşımla ilgili yeni kararlar alındı. Minibüslerin ayakta yolcu alması yasaklanırken otobüs ve metrobüslerde oturan yolcu kapasitesinin yüzde 30'u kadar ayakta yolcu alınırken metro ve tramvaylarda ise kapasitenin yüzde 50'si kadar ayakta yolcu alınabileceğine karar verildi.

 

TEK TEK DENETLEDİ

 

Karar kapsamında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü  Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler sabah saatlerinde toplu taşımaya yönelik denetim gerçekleştirdi. Çerkezköy ilçe genelinde oluşturulan noktada toplu taşıma araçlarının fazla yolcu alıp almadığı kontrol edildi. Bunun yanı sıra yolcular ve sürücülerin maske kuralına uyup uymadıkları da ekipler tarafından denetlendi. Yetkililer yaptıkları açıklamada denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğini kaydettiler.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10