Pazartesi Pazarı'nda çalışmalarda sona yaklaşıldı

Süleymanpaşa Belediyesi Yavuz Mahallesi'nde Pazartesi ve Perşembe günleri kurulan kentin en büyük semt pazarının bulunduğu alanda inşa edilen modern kapalı semt pazarında çalışmalarını sürdür

Süleymanpaşa 17.09.2020 18:44:00 0
Pazartesi Pazarı

 

Tamamlandığında çocuk parkı ve dinlenme alanlarını da kapsayan 3400 metrekare kapalı alana sahip olacak olan semt pazarı ile Süleymanpaşa’nın yıllardır kanayan bir yarası daha tarihe karışmış olacak. Ayrıca Yavuz Mahallesi Ruşen Güneş Caddesi üzerinde gerçekleştirilen kapalı semt pazarı, faaliyete geçtiğinde pazarların kurulmadığı günlerde otopark olarak hizmet verecek.

 

YÜKSEL: “KISA SÜREDE FAALİYETE GEÇİRECEĞİZ”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Yüksel, kapalı pazaryerinin havalar soğumaya başlamadan tamamlanarak hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların kış aylarında sorunsuz bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlayacaklarını kaydetti. Yüksel “ Perşembe pazarı, yıllardır ihmal edilmiş, perişan bir halde duran ve bu kente hiç yakışmayan görüntüsüyle bizi rahatsız eden bir alandı. Bu alan, bizim hayata geçireceğimiz semt pazarlarının ilki olacak. Kısa sürede burayı tamamlayıp diğer merkez mahallelerimizdeki projelere başlayacağız. Allah’ın izniyle 1 yıl içinde 6 semt pazarımızı vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafımızın hizmetine sunmuş olacağız. Semt pazarlarımız tamamlandığında şehrimizin çok önemli bir ihtiyacını daha yerine getireceğiz. Şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10