Şehit ailesine ve gazilere devlet övünç madalyası verildi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından bir şehit ailesine ve 3 gaziye 'Devlet Övünç Madalyaası ve Beratı" verildi. Programda konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım "Devlet olarak hem ş

Tekirdağ 18.09.2020 20:03:00 0
Şehit ailesine ve gazilere devlet övünç madalyası verildi

 

Üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakârlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı teşkil ederek malul olanlara ve şehitlerimizin mirasçılarına 2933 sayılı Madalyalar ve Nişanlar Kanunu gereğince Cumhurbaşkanlığı’nca Devlet Övünç Madalyası tevcih edilmiştir.

MADALYALARI YILDIRIM TAKDİM ETTİ

Tekirdağ Valiliği Konferans Salonunda kurallara uyularak düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehit ve gaziler için dua edildi.  Şehit Turgut Kurtçu’nun ailesine, Gazi Adem Sayın’a, Gazi Orhan Öndoğan’a, Gazi Serdar Çetkin’e Cumhurbaşkanlığı tarafından Tekirdağ’a gönderilen Devlet Övünç Madalyası, Vali Aziz Yıldırım tarafından Valilik Toplantı Salonu’nda tevcih edildi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ BAŞ TACIMIZDIR

Madalya Töreni sırasında konuşan Vali Yıldırım; “Devlet olarak hem şehitlerimizin emanetlerinin yanındayız hem de gazilerimizin yanındayız. Şehit aileleri ve gazilerimiz baş tacımızdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanlarımızın sizlere çok büyük teşekkürleri var, sizlere selamları var. “ dedi. Tevcih törenine, Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Aile, Çalışma, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu katıldı.

Haber/Faik Onur KAYAA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10