Çerkezköy'de yüz yüze eğitim başladı

Milli Eğitim Bakanlığının okullarda yüz yüze eğitime geçmesinin ardından Çerkezköy'de bin 363 anasınıfı, 3 bin 346 ilkokul birinci sınıf öğrencisi, koronavirüs tedbirleri kapsamında d?

Çerkezköy 21.09.2020 18:18:00 0
Çerkezköy

 

Çerkezköy’de yüz yüze eğitime başlayan anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencileri, sabahın erken saatlerinde aileleri tarafından okula getirildi. Okul girişinde yöneticiler ve öğretmenleri tarafından karşılanan öğrenciler, maskeli ve sosyal mesafeye uygun olarak, ellerine dezenfektan sıkılarak sınıflara alındı. Veliler ise okul bahçesine alınmadı.

VELİLER DIŞARIDA BEKLEDİ

Sabah saatlerinde çocuklarını okullara getiren veliler, ders bitimine kadar okul dışında bekledi. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını dile getirdi. Veliler ise gerekli tedbirleri alarak çocuklarını okula getirdiklerini ve sınıflarda da koronavirüs önlemlerinin alındığına inandıklarını söyledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve şube müdürleri okullara giderek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Gümüş “  Çerkezköy’de bin 363 anasınıfı, 3 bin 346 ilkokul birinci sınıf öğrencisi sorunsuz bir şekilde bugün ders başı yaptı. Okullarımızın açılışına hiç bu kadar sevinmemiştik. Okullarımız yavrularımızla anlam kazandı. Onların sesleri ile doldu yüreklerimiz, koridorlarımız.  İnşallah en yakın zamanda bu virüs belasını def ederek tüm sınıf düzeylerinde yüz yüze eğitime başlarız.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10