Bilgisayar odalarını eğitim merkezine dönüştürdüler

Çerkezköy Belediyesi pandemi nedeniyle uzaktan eğitim gören ancak evlerinde bilgisayar, tablet ve internet bağlantısı bulunmayan öğrencilere destek vermek için mahalle evlerindeki bilgisayar odalarını eğitim merkezi

Çerkezköy 24.09.2020 18:23:00 0
Bilgisayar odalarını eğitim merkezine dönüştürdüler

İHTİYAÇ DOĞDU

 

   Çerkezköy Belediyesi olarak erişim imkanı kısıtlı olan çocuklarımızın her zaman yanında olacaklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Pandemi nedeniyle çocuklarımızın büyük bir bölümünü uzaktan eğitim modeliyle evden ders görüyor. Evlerinde bilgisayar veya tablet olmayan, internet bağlantısı bulunmayan çocuklarımız için internet üzerinden eğitimi güçlendirme ihtiyacı doğdu. Çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği yaratmak adına belediyemize ait mahalle evlerindeki bilgisayar odalarını Eğitim Bilişim Ağı'na (EBA) erişim noktası olarak düzenliyoruz” diye konuştu.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

Akay   “Çocuklarımızın uzaktan eğitimden mahrum kalmaması adına mahalle evlerimizi uzaktan eğitim noktası haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Uzaktan eğitime erişim imkanı kısıtlı olan çocuklarımız için kapılarımızı sonuna kadar açtık. Yönetim anlayışımızın her alanında olduğu gibi eğitimde de fırsat eşitliğini sağlamak adına tüm imkanlarımızı çocuklarımız için kullanmaya devam edeceğiz”  dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10