Biyik mazbatasını aldı

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatının geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği 3.Olağan Kongresinde İlçe Başkanı Seçilen Recep Biyik dün mazbatasını aldı. Mazbatasını Kapaklı İlçe SeÃ?

Kapaklı 25.09.2020 19:04:00 0
Biyik mazbatasını aldı

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz Pazar günü 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek liste olarak aday olan ve akabinde üyelerin oyu ile yeniden İlçe Başkanı olarak seçilen Recep Biyik, yönetimi ile birlikte mazbatasını aldı.

HAYIRLI VAZİFELER YAPMAYI NASİP ETSİN

Cuma günü saat 15.00’da Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’na gelen Biyik, mazbatasını Kapaklı İlçe Seçim Kurulu Müdürü Nurcan Solt’un elindenaldı. Yönetimi ile birlikte gerçekleştirilen mazbata töreni sonrası konuşan Recep Biyik, Kapaklı için yeni yönetim kurulu ile birlikte sürat kesmeden çalışacaklarını kaydetti. Biyik “ Pazar günü Kapaklı’ya yaraşır bir kongre gerçekleştirdik ve bugün yönetim kurulumuzla birlikte mazbatamızı alarak göreve başlamış bulunmaktayız. Rabbim yönetimimizle birlikte Kapaklı’ya hayırlı vazifeler yapmayı nasip etsin. Bundan sonraki süreç delege listelerimizin ve resmi prosedürlerimizin tamamlandığı bir süreç olacak. Bundan sonraki süreçte de bayrağı daha yukarı taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

HİZMETİ GETİRMEK İÇİN EL ELE VERECEĞİZ

Kapaklı’ya devlet yatırımı getirmek için Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile ortak hareket edeceklerini ifade eden Biyik “ ’Kapaklı’nın kurucu ilçe başkanı Ali Osman Orhan başkanımıza, akabinde görevi devralan Salih Bezgin başkanımıza ve seçimlerde zafer kazandıran Ercan Üçel başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz görev sürecimiz içerisinde Kapaklı’mızın hak ettiği hizmetleri yerine getirebilmek için; yönetim kurulu üyelerimiz ve Belediye Başkanımız Mustafa Çetin ile el ele, kol kola vereceğiz. Biliyorsunuz ki Kapaklı’nın altyapı, üstyapı ve sosyal donatı ihtiyaçları var. Bunları halletmek için mücadele edeceğiz. Yeni dönemimiz hayırlı olsun” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10