TBMM Başkanı Şentop ile PAB Başkanı Barron Tekirdağ'ı ziyaret etti

TBMM Başkanı Sayın Şentop ve Vali Sayın Yıldırım, Parlamentolararası Birlik Başkanlığı görevi sona erecek olan Sayın Gabriela Cuevas Barron ve kendisine eşlik eden TBMM Parlementolararası Birlik Başkan

Tekirdağ 28.09.2020 14:24:00 0
TBMM Başkanı Şentop ile PAB Başkanı Barron Tekirdağ

 

Ziyarette Meclis Başkanı Sayın Şentop’a Vali Yıldırım, Eşi Güllühan Yıldırım, TBMM Parlementolar Arası Birlik (PAB) Komisyonu Başkanı Sayın Dr. Ravza Kavakçı Kan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve İl protokolü eşlik etti. 

 

TARİHİ YERLERİ GEZDİLER 

 

Tekirdağ ziyaretinde Başkan Barron ve Kavakçı Kan ile bir süre görüşen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop,  Barron’a kendisini Tekirdağ’ımızda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bundan sonraki hayatında da başarılar diledi.Ardından TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Barron’a ve TBMM Parlementolar Arası Birlik (PAB) Komisyonu Başkanı Dr. Ravza Kavakçı Kan’a İlimizin tarihi ve turistik yerlerini tanıttıktan sonra Süleymanpaşa Belediyesi’ni ziyaret ettiler.  Ziyaretin ardından Meclis Başkanı Sayın Şentop ve Başkan Sayın Barron ile Sayın Kavakçı Kan ilimizden ayrıldılar.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10