Albayrak Marmaraereğlisi'ndeki muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi İlçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir

Marmara Ereğlisi 29.09.2020 18:39:00 0
Albayrak Marmaraereğlisi

 

 

Büyükşehir Belediyesi Marmara Ereğlisi Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Bahçelievler, Cedit Ali Paşa, Çeşmeli, Dereağzı, Kamaradere, Sultanköy, Türkmenli, Yakuplu ve Yeniçiftlik mahallelerinin muhtarları ile bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ'nin mahallelerde gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi, muhtarların mahalleleri hakkındaki talep ve önerilerini dinledi, fikir alışverişinde bulundu.

PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanlarının da yer aldığı toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımıza büyük önem veriyoruz. Muhtarlarımız halkımıza hizmet zincirinde çok önemli bir halkayı oluşturuyor. Onlardan aldığımız bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirme fırsatı buluyoruz. Muhtarlarımızla birlikte Halkımız için hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10