Çerkezköy'de maske denetimi sürüyor

Salgınla mücadele kapsamında hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemine dikkat çekilen "Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri" başlıklı genelge kapsamında ülke genelinde Kovid-19 tedbirleri d

Çerkezköy 8.10.2020 17:33:00 0
Çerkezköy

Denetime Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Şerifoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Serkan Yörükoğlu, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı.

 

 

İDARİ PARA CEZASI UYGULADI

 

Saat 11.00’de  Öztrak Caddesinde başlayan denetimde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve protokol üyeleri Malkoçoğlu Caddesindeki esnafı kontrol etti. Ardından ise kurum müdürleri ve kolluk kuvvetlerinin de katılımı ile ilçede bulunan lokanta, berber, kafeterya, spor salonu gibi insanlara hizmet eden tüm alanlarda denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde görülen eksiklikler tutanak altına alınarak düzeltilmesi için işletme ve şahıslara süre tanındı. Özellikle banka ATM’leri ve PTT gibi yerlerde oluşan kuyruklarda vatandaşları hem maske hem de sosyal mesafe kuralına uyulması gerektiğini vurgulayan Kaymakam Abban, maske takmayan bazı esnaflara idari para cezası uyguladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10