Tekirdağspor Hentbol takımı galibiyet ile ayrıldı 

Geçtiğimiz hafta evinde Mudanspor'u şansız bir şekilde 23-21 mağlup olan Tekirdağspor hafta sonunda deplasmanda Bolu Belediyespor'a konuk oldu. Tekirdağspor hakemlerin maç boyunca kötü bir yönetim sergilem

19.10.2020 17:50:00 0
Tekirdağspor Hentbol takımı galibiyet ile ayrıldı 

Maça ev sahibi ekip Hatice, İrem, Buse Nur, Aylin, Sedanur, İrem, Kübra, Sema Nur, Ceyda, Ezgi, Sema, Seda, Sümeyye, Feyzanur, Bihter, Büşra kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Tekirdağspor ise karşılaşmaya Sevim, Alev, Dijle, Berfin, Nuran, Ayşe, Buse, Nedret Leyla, Songül, Ayşenur, Kübra, Leyla, Sevil, Buse kadrosu ile çıktı. 


İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI 


Bolu Karaçayır Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Oğuz Kaan Özgüven ve Can Evcimen yönetti. Maça iyi başlayan Tekirdağspor Sevil’in golleriyle farkı açtı. Oyundan kopmayan ev sahibi ekip Bolu Belediyespor ise Hatice ve Kübra’nın golleriyle oyunda tutunmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devrkesini ise Tekirdağspor 16-15 önde tamamladı. 


SONGÜL DOKUZ GOLLE YILDIZLAŞTI 


Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Tekirdağspor hakem triosunun kötü yönettiği karşılaşmadan 33-30 galip ayrılmasını bildi. Tekirdağspor’da Songül kaydettiği dokuz golle maçın yıldızı olurken, Sevil(8), Kübra(5),Leyla(6), Buse(3),Alev ise iki gol kaydetti. Maç boyunca oyunda durmaya çalışan Bolu Belediyespor’da ise Aylin ve Buse Nur 6, Hatice 4, İrem 4,Sedanur 2, Büşra 2,Bihter ise birer gol kaydetti. 


Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10