Atatürk Viyadüğü, yayalar için çile yoluna döndü 

Atatürk Viyadüğü üzerinde bulunan yaya kaldırımının dar olması ve yaya yolunda aydınlatmanın bulunmaması, burayı kullanan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Özellikle çocuklar için tehlike s

Çerkezköy 22.10.2020 15:31:00 0
Atatürk Viyadüğü, yayalar için çile yoluna döndü 

Çerkezköy'de kent merkezindeki ulaşımın önemli noktalarından olan Atatürk Viyadüğü bakımsızlık ve ihmal nedeniyle tehlike saçıyor. Köprünün yaya kaldırımının çok dar olması önemli bir sorun olarak öne çıkarken, yaya yolunda ışıklandırmanın olmaması ise geceleri vatandaşları zor durumda bırakıyor. Ayrıca köprü korkuluklarının altındaki geniş boşluklar da özellikle köprüyü kullanan çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor. 

 


UZUN SÜREDİR BAKIMI YAPILMADI 


Konuyla ilgili olarak gazetemize konuşan vatandaşlar, iki kişi yan yana yürüyemeyecek kadar dar olan yaya kaldırımının genişletilmesini talep ederken, geceleri aydınlatma olmamasının da yayaların güvenliğini tehlikeye attığını vurguladılar. Korkulukların ve kaldırım taşlarının bakımının uzun süredir yapılmadığını ifade eden ilçe sakinleri, en kısa zamanda soruna çözüm bulunmasını istediler.  Bu arada Atatürk Viyadüğü'nde yaya kaldırımının genişletilmesini gündemine alan Çerkezköy Belediyesi'nin ise bu konudaki proje çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Belediyenin viyadükle ilgili çalışmalara kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor. 


Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10