Albayrak: Eğitimin her zaman destekçisiyiz 

Eğitim ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Tekirdağ'da faaliyet gösteren sendika temsilcileri ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 ilçeye 11 okul projemiz ba

Tekirdağ 23.10.2020 16:41:00 0
Albayrak: Eğitimin her zaman destekçisiyiz 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında, Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamil Sarı, Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamuran Varma ve Eğitim-İş Tekirdağ Şube Başkanı Hüseyin Eren ile biraraya geldi. Tekirdağ’da eğitimin geleceği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim projeleri ile ilgili görüş alışverişinin yapıldığı toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan Albayrak, büyükşehir belediyesi olarak her zaman eğitimin destekçisi olacaklarını vurguladı. 


"VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU" 


Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçeye 11 okul projemiz başta olmak üzere tüm diğer proje ve çalışmalarımızla Tekirdağ’ın eğitimine büyük destek verdik. Eğitim sendikası temsilcilerimizle bir araya gelerek Tekirdağ’da eğitim geleceği ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Eğitim ile ilgili projelerimizi sendika temsilcilerimize aktardık. Verimli bir görüşme oldu” ifadelerini kaydetti. Görüşmede, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kaan Gaytancıoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı da yer aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili sendika temsilcilerine bilgi verildi. 


Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10