Yavaş ailesinin acı günü 

Çerkezköy'de uzun yıllardır esnaflık yapan 32 yaşındaki Soner Yavaş iddiaya göre koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yavaş'ın genç yaşta ölümü başta ailesi olmak üzere herk

Çerkezköy 24.10.2020 16:27:00 0
Yavaş ailesinin acı günü 

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy’de özel bir hastanede fıtık ameliyatı olan 32 yaşındaki erkek berberi Soner Yavaş hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Birkaç gün sonra yüksek ateş şikayetiyle tekrardan hastaneye kaldırılan Yavaş’ın enfeksiyon kaptığı ve aynı zamanda Covid-19 virüsüne yakalandığı tespit edildi. Durumu ağırlaştıktan sonra Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırılan Yavaş önceki akşam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk babası Yavaş’ın hayatını kaybetmesi başta ailesi olmak üzere arkadaşları ve yakınlarını yasa boğdu. 


SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Hastanedeki işlemlerinin ardından evinin önünde helallik alınan Soner Yavaş kılınan cenaze namazının ardından İstasyon mezarlığında dualarla ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede taziyeleri ağabeyleri Levent, Tanju ve Mustafa Yavaş kabul etti. 


Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10