İYİ Parti Çerkezköy'de 3'üncü yılını kutladı

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, partilerinin 3.kuruluş yıldönümünde Çerkezköy Cumhuriyet meydanında çelenk bıraktı. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin

Çerkezköy 26.10.2020 14:30:00 0
İYİ Parti Çerkezköy

 

Dün gerçekleştirilen programa İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

 

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

 

Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen programda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından partililer Atatürk anıtına çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Millet bizi çağırıyor” sloganıyla her zaman vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını kaydetti. Erseçkin “ Sorunların çözümü için, vatandaşların daha iyi şartlarda yaşaması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletin çektiği çileyi en iyi biz biliyoruz. Kimileri gibi vatandaşlarımıza tepeden bakmıyoruz. Her daim yanında oluyor, sorunların çözümü için mücadele ediyoruz. Bu süreçte sadece seçimde değil, her zaman halkımızın yanında olmaya gayret gösterdik” dedi.

 

“DAHA DA GÜÇLENİYORUZ”

 

Erseçkin “ Türkiye’de kaybolan adalete biz yeniden getireceğiz. Her geçen gün daha da güçleniyoruz. Bugün sayıları milyonları bulan üyelerimiz, yanımızda olan yüz binlerce gönüllümüz var. 3 yıllık süreç içerisinde katlanarak güçlenmeye devam ediyoruz. Allah izin verirse yükselmeye de devam edeceğiz. Mutluyuz, onurluyuz, gururluyuz. Mesai meftunu gözetmeksizin gece gündüz halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz 3 yaşında kocaman bir aileyiz. Bizler bu yola iyilik için yola çıktık. Adımız gibi iyiyiz. Hep birlikte daha iyi günler gelecek diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çerkezköy adına, Tekirdağ adına Türkiye adına büyük umutlarımız var. İYİ'lik hareketine hiç durmadan devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10