Büyükşehir, yeşil alanlarda kış hazırlığı yapıyor

Tekirdağlıların yoğun olarak kullandığı yeşil alanlar ve parkların temiz, bakımlı ve düzenli kalmasına odaklanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçede farklı ekiplerle eş zamanlı olarak Ã

Tekirdağ 27.10.2020 16:09:00 0
Büyükşehir, yeşil alanlarda kış hazırlığı yapıyor


 

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte ağaçları da budamaya başlayan ekipler, ayrıca park ve yeşil alanlarda ağaç varlığını artırmak amacıyla fidan dikimini sürdürüyor. Bu arada kaldırımlar üzerindeki ağaçların daha sağlıklı bir şekilde gelişebilmelerine imkân sağlamak ve korunaklı olması amacıyla etrafları ızgaralı kaldırım taşlarıyla çevriliyor.

 

"ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIYORUZ"

 

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, halkın nefes aldığı alanların temizlik ve bakımlarına özen gösterdiklerini vurgulayarak, şöyle dedi: "Halkımızın rahat nefes aldığı, sosyalleştiği ve sevdikleriyle birlikte vakit geçirdiği parklarımız ve yeşil alanlarımızda çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken, güzel Tekirdağ'ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek"

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10