Yüksel'den kan bağışı çağrısı

Kızılay'ın kan bağış noktasını ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kampanyaya destek vererek, vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıttı. Yüksel, Tekirdağ Ticaret v

Süleymanpaşa 27.10.2020 16:15:00 0
Yüksel


Türk Kızılay ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği ile ilçede kan bağışı miktarını artırmayı hedeflediklerini aktaran Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye personelinin de kampanyaya destek verdiğini söyledi. Bağışlanan kanların ihtiyaç sahiplerine şifa getirmesi dileklerini paylaşan Yüksel, kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

 

KAPAKLI BELEDİYESİ'NE ÇAĞRI YAPTI

 

Süleymanpaşa Belediyesi'nde çalışan yaklaşık bin çalışana bilgilendirme mesajı gönderdiklerini ifade eden Yüksel, şunları söyledi: "Sağ olsunlar, çalışma arkadaşlarımız ciddi bir destek verdiler ve vermeye devam ediyorlar. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Cengiz Günay da kendi üyelerini bilgilendirerek destek çağrısı yaptı. Salgın ortamında kan bağışı miktarları ister istemez azalmış oldu. Biz bu aradaki açığı kapatmak için belediyeler ve sivil toplum olarak hep birlikte Kızılay’a destek olmak istiyoruz. Süleymanpaşa’da yaşayan hemşehrilerimizin de duyarlı olacağına inanıyorum. Pazartesi’den Çarşamba’ya, haftada üç gün saat 19.00’a kadar devam edecek bu organizasyon. Unutmayalım ki bir ünite kanla birçok kişinin hayatı kurtulabilir. Süleymanpaşa’daki bu bilinci de bütün ilçelere yaymak istiyoruz. Keşan Belediyesi'nin bu konuda bize bir çağrısı olmuştu. Biz de Kapaklı Belediyesi'ne bu kampanyaya destek olma çağrısı yapıyoruz. Şimdiden bu kampanyaya destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.” Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay da kan bağışı kampanyasına herkesin destek olması gerektiğinin altını çizdi.

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10