Pınar bulvarında sıcak asfalt çalışmaları başladı

Kapaklı'nın en önemli güzergahlarından biri olan Pınar Bulvarı'nda sıcak asfalt çalışmaları başladı.Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, â?

Kapaklı 28.10.2020 14:42:00 0
Pınar bulvarında sıcak asfalt çalışmaları başladı

Kapaklı ilçe merkezinin önemli güzergahlarından biri olan Pınar Bulvarı’nda yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kaldırım çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı bulvarda sıcak asfalt serim çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bugün itibariyle Pınar Bulvarımızda sıcak asfaltın ilk katmanını atmaya başladık. İhalemiz 2 Haziran itibariyle başlamış olup 31 Aralık’ta bitmesi gereken bir ihale. Yasal mevzuat açısından tanınmış olan 6 aylık süreden daha önce bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün itibariyle asfalt atılıyor. Asfalt işlemi tamamlandıktan sonrada aydınlatma direklerimizin montajına başlayacağız. Hemen akabinde de peyzaj çalışmalarımızı hızlandıracağız. Oturma gruplarımızla beraber projemizin ilk ayağı tamamlanmış olacak. İkinci ayağı da caddemizin sağında ve solundaki binalarımızın cephe giydirmeleri ile ilgili çalışmayı hazırlıyoruz.” dedi.

 

HAYATA GEÇİRECEĞİZ

 

Kapaklı’da bir ilki hayata geçirdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Pınar Bulvarı’ndaki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hayal ettiklerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Kapaklı halkı müsterih olsun, sabırlı olsun. Kapaklı gelişecek, değişecek ve sözünü verdiğimiz bütün projeleri inşallah hayata geçireceğiz. Belediyemizin tüm birimleriyle beraber Kapaklı halkına hizmet sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Halkımıza gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10