Ergene Velimeşespor ilk galibiyetini elde etti

TFF 2.Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz Ergene Velimeşespor evinde Çorumspor'u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Ergene Velimeşespor bulduğu golle karşılaÅ?

28.10.2020 17:16:00 0
Ergene Velimeşespor ilk galibiyetini elde etti

Ergene Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Çarşamba günü oynanan karşılaşma saat 14.00’de başladı. Zorlu karşılaşmayı ise Ahmet Turan Timuroğlu yönetti.

 

GOLÜ ERKEN BULDU

 

Ergene Velimeşespor karşılaşmaya Emre, Eser, Cihan, Ergun, Semih, Cabir, Fatih, Çınar, Alişan, Alper ve Taner kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çorumspor ise Hasan Hüseyin, Mikail, Umut, Onur, Sinan, Zafer, Tarık, Eren, Nadir, Kerem ve Cengiz ilk onbiri ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Ergene Velimeşespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede golü aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Ergene Velimeşespor karşılaşmanın 19’uncu dakikasında Eser’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

 

İLK GALİBİYETİNİ ELDE ETTİ

 

Erken gelen golle birlikte büyük moral bulan Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip Çorumspor ise Sinan ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk devresi Ergene Velimeşespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda ataklar geliştirmesine rağmen bir türlü golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Ergene Velimeşespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile yedinci maçında ilk galibiyetini elde eden Ergene Velimeşespor puanını 6 yaparken, Çorumspor ise yedi puanda kaldı. 

 

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10