Belediye 10 bin paket kandil simidi dağıttı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı

Çerkezköy 28.10.2020 18:06:00 0
Belediye 10 bin paket kandil simidi dağıttı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen ‘Kandil simidi’ uygulaması bu yıl da devam etti. Çerkezköy Belediyesi Mevlit kandili dolayısıyla 10 bin paket kandil simidi dağıttı.

 

TÜM HALKIMIZIN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN


Çerkezköy Belediyesi Mevlit Kandili dolayısıyla belediye meydanında, mahallelerde ve camilerde kandil simidi dağıttı. Cumhuriyet Meydanı’nda Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ve Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ile birlikte Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy halkının ve İslam Aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik eden ve hayırlara vesile olmasını diledi. Burada konuşma yapan Akay “ Bugün kandil ve bayram arifesi. İki güzel günü birlikte yaşıyoruz. Bütün hemşehrilerimizin kandilini kutluyorum. Aynı zamanda yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Bu vesileyle de Cumhuriyet Bayramımız ve aynı zamanda Çerkezköy’ün kurtuluş günü kutlu olsun” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10