Kapaklı Belediyesi bayram coşkusunu sokaklara taşıdı

Cumhuriyetin ilanının 97.yıl dönümü Kapaklı'da coşkuyla kutlandı. Coşkun Çelik Bandosu ilçenin cadde ve sokaklarında gezici araç ile Cumhuriyet marşlarını çalarken, Kapaklı Belediye Başka

Kapaklı 29.10.2020 16:50:00 0
Kapaklı Belediyesi bayram coşkusunu sokaklara taşıdı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kapaklı’da coşku içerisinde kutlandı. Bayram münasebetiyle kentin dört bir yanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ay yıldızlı bayraklarımız ve kardeş ülke Azerbaycan bayraklarıyla donatıldı.

 

BAŞKAN CADDE CADDE GEZDİ

 

Önceki gün saat 15.00’da ise Coşkun Çelik Bandosu konseri düzenlendi. Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinden başlayan gezici konser ve konvoy sırasıyla Kerem Sokak, Çeken Caddesi, Erbay Caddesi, Aşıklar Sokak, Aynur Caddesi, Yıldız Caddesi, Turgut Özal Caddesi, Mithatpaşa Caddesi, Faruk Ilgaz Caddesi, Alaaddin Caddesi, Halide Edip Adıvar Caddesi, Çınar Sokak, Atabey Sokak, Mithatpaşa Caddesi, Yıldızkent Kavşağı, Gazi Osman Paşa Caddesi, Bülent Ecevit Caddesi’ni gezerek Karaağaç’a ulaştı. Karaağaç’ın ardından yeniden Kapaklı’ya dönen gezici konser aracı ve konvoy Pınar Bulvarı istikametinden belediyeye ulaşılması ile sona erdi.

 

 

BAŞKAN ÇETİN VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

 

Coşkun Çelik Bandosu coşkulu marşlarıyla konser verirken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de araç üzerinden konsere balkonlarından, pencerelerden ve cadde üzerinden alkış ve ay yıldızlı bayraklarıyla eşlik eden vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutladı.Başkan Çetin “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümünü ilçemizde büyük bir coşku ile kutluyoruz. Bando gösterisi ile bu kutlama programımızda vatandaşlarımız bizlere evlerinin balkonlarından ve camlarından eşlik ettiler. İnşallah bu pandemi dönemi bitince yeniden meydanlarda hep beraber coşku ile Cumhuriyet Bayramımızı kutlayacağız” diye konuştu.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10