Ata'nın rozetini Erdoğan taktı

Demokratik Sol Parti (DSP)'den belediye başkanı seçilen, geçtiğimiz ay ise partiden istifa ederek AK Parti'ye geçen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın rozeti, önceki gün AK Parti Genel

Marmara Ereğlisi 29.10.2020 17:17:00 0
Ata

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, "Partimizin grup toplantısına katıldığımız bu mübarek günde, Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti ailesine geçen Marmaraereğlisi Belediye Başkanımız Sn. Hikmet Ata'ya rozet takdim edilmiştir. Belediye başkanımıza bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın" ifadelerini kaydetti.

 

ŞENTOP DA ZİYARET EDİLDİ

 

Ankara ziyareti kapsamında, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a da ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydeden Özcan, "Sayın Başkanımızın memleketimize, gelecek güzel yıllara dair görüşlerini aldık. Her zaman arkamızda durduğu için minnettarız. Ziyaretimiz kapsamında yine birçok bakanlığa ziyaret gerçekleştirdik Tekirdağımıza güzel haberlerle geliyoruz’’ diye konuştu.

 

HİKMET ATA'DAN TEŞEKKÜR

 

Konuyla ilgili konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ise "AK Parti rozetini Cumhurbaşkanımızın elinden almak beni onurlandırdı. TBMM Başkanımız Mustafa Şentop’a, Tekirdağ Milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’e İl Başkanımız Mestan Özcan’a, benim için çok önemli olan bugün de yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10