Kafkaslardan CHP İlçe Teşkilatına ziyaret

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.

Çerkezköy 30.10.2020 17:48:00 0
Kafkaslardan CHP İlçe Teşkilatına ziyaret

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetimini ziyaret etti. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak gerçekleştirilen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Emrullah Ataçay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetimine görevinde başarılar diledi. Ataçay; “İlçemiz için biz de elimizden gelen çabayı göstermeye hazırız. Günden güne gelişen ve büyüyen kentimiz için hep birlikte hareket etmeliyiz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez “ Pandemi nedeniyle çok fazla partililerimizle birlikte tanışma ziyaretleri gerçekleştiremiyoruz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.  İnşallah hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10