Ergene Velimeşespor Kocaeli deplasmanından puansız döndü

Misli 2.Lig 8.hafta karşılaşmasında Ergene Velimeşespor deplasmanda son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Kocaelispor'a deplasmanda konuk oldu. Ev sahibi ekip Batuhan Er ve Benhur'un golleriyle karşı

3.11.2020 11:31:00 0
Ergene Velimeşespor Kocaeli deplasmanından puansız döndü

Misli.com 2. Lig 8. hafta mücadelesinde Kocaelispor, sahasında ağırladığı Ergene Velimeşespor'u 2-1 mağlup etti.

 

KOCAELİ’DE OYNANDI

 

Kocaeli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Deniz Sercan Akgül, Sezgin Altun ve İlker Ayten hakem triosu yönetti. Karşılaşmaya Kocaelispor Bayram, Kemal, Batuhan, Yiğitali, Murat Cem, Semih, Gökhan, Numan, Muhammed, Benhur ve Ramazan kadrosu ile çıkarken,Ergene Velimeşespor ise Emre, Alişan, Semih, Çınar, Ergun, Furkan, Fatih, Semih, Cihan, Eser ve Yüksel kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmaya Kocaelispor etkili başladı. Yeşil-Siyahlılar, ilk 10 dakikada Ramazan, Murat Cem ve Benhur’la pozisyonlar buldu ancak Velimeşe kalecisi Emre Yılmaz üç pozisyonda da gole izin vermedi.  Temsilcimiz Ergene Velimeşespor karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Kocaelispor karşılaşmanın 41’inci dakikasında golü buldu. Yakalanan kontratakta Benhur sol taraftan ceza sahasına girdi, vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu Murat Cem tamamlamak istedi ancak top direkten geri geldi. Seken topu Batuhan Er kafayla tamamladı ve Kocaelispor öne geçti. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekibin tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip kontrollü bir oyun ortaya koyarken, temsilcimiz Ergene Velimeşespor beraberlik sayısını aradı. Rakibinin oyun kurmasına izin vermeyen ev sahibi ekip 66’ıncı dakikada önemli bir pozisyon yakaladı. Ceza sahası içinde topla buluşan ilk golün sahibi Batuhan  Er’in vuruşu üst direkten döndü. Bu pozisyondan üç dakika sonra Yeşil-Siyahlılar farkı ikiye çıkardı. Ramazan Çevik’in sağdan getirdiği topta meşin yuvarlakla buluşan Benhur, topu ağlara gönderdi ve Kocaelispor, skoru 2-0 yaptı.

 

ALTI PUANDA KALDI

 

Farkın ikiye çıkmasıyla birlikte Kocaelispor rahatlarken, Ergene Velimeşespor farkı indirmeye çalıştı. Uzatmaların ikinci dakikasında oyuna ikinci devre dahil olan golcü oyuncu Embiya attığı golle takımını umutlandırdı. Kalan dakikalarda rakip kalede baskı kuran Ergene Velimeşespor arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kocaelispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.  Bu sonuçla Kocaelispor son beş maçta dördüncü galibiyetini almış oldu ve puanını 14 yaptı, haftayı 5.sırada tamamladı. Ergene Velimeşespor ise bu mağlubiyet ile altı puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10