Kırklarelispor'da kötü gidişat sürüyor

Misli 2.Lig Kırmızı Grup 8.hafta karşılaşmasında çıkış arayan Kırklarelispor deplasmanda Mamak FK'ya konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan Kırklarelispor rakibinin ikinci devr

3.11.2020 11:37:00 0
Kırklarelispor

Ankara’da Çubuk İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Raşit Yorgancılar yönetti. Ev sahibi ekip Mamak FK karşılaşmaya Burak Cemal, Bünyamin,l Hasanl Abdullah, Salih, Mahmut Burak, Özcan, Hüseyin, Yavuz,Görkem Can kadrosu ile çıkarken, Kırklarelispor ise karşılaşmaya Umut, Arda, İbrahim, Berkan, Emre,Davut, Serkan, Emre, Atakan, Yunus Emre, Ersel kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Konuk ekip Kırklarelispor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirirken, ev sahibi ekip Mamak FK ise kontrolü elinden bırakmadı.Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümlerine doğru Kırklarelispor Ersel ve Atakan ile pozisyonlar bulmasına rağmen istediği elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Kırklarelispor üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Mamak FK. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Özkan Toprak düzgün bir vuruş ile kaleci Umut’u avlayarak takımını öne geçirdi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen kalesinde golü gören Kırklarelispor kalan dakikalarda beraberliği aradı. Gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Mamak FK’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kırklarelispor bu mağlubiyet ile on puanda kalarak 11’inci sıraya gerilerken, rakip ise puanını 11’e yükseltti.

 

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10