Sokak ortasında kanlı infaz

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak üzerinde meydana gelen olayda bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden Şamil Açar'ın kardeşi Emrah

Çerkezköy 4.11.2020 09:39:00 0
Sokak ortasında kanlı infaz

Önceki akşam plakalı alınamayan bir araçla Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokağa gelen kimliği belirlenemeyen şahıslar bu esnada aracına binmeye çalışan 40 yaşındaki Şamil Acar’a kurşun yağdırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, olayı gerçekleştiren şahıslar hızla olay yerinden uzaklaştı.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Başına ve vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Şamil Acar 112 ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelerinin ardından hayatını kaybetti. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk incelemenin ardından Acar’ın  naşı Çerkezköy Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

 

KARDEŞİ CİNAYETE KARIŞMIŞTI

 

Önceki akşam Şamil Açar'ın gece silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili polisin yürüttüğü soruşturmada cinayete ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden Şamil Acar’ın kardeşi Emrah Açar 2018 Eylül ayında Namık Kemal Bulvarı’nda bir eğlence mekanında tartıştığı Erkan Acar ve Sedat Akçıl’a kurşun yağdırmıştı. Olayda Erkan Acar kalbine isabet ettiği kurşunla hayatını kaybederken, vücuduna dört kurşun isabet eden Sedat Akçıl ise ağır yaralanmıştı. Hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Emrah Açar ise polis tarafından yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

KAN DAVASI OLMA İHTİMALİ YÜKSEK

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şamil Açar'ın kardeşinin işlediği cinayet nedeniyle kan davası dolayısıyla öldürülmüş olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunarak, çalışmasını sürdürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA-Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10