Tekirdağspor kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur maçında, TFF 1'inci Lig takımı Giresunspor, Misli.com 3'üncü Lig takımlarından Tekirdağspor'u 2-0 mağlup edip, bir üst tura çıktı.

4.11.2020 16:12:00 0
Tekirdağspor kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Giresunspor, temsilcimiz Tekirdağspor'u konuk etti. Karşılaşma Giresunspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

 

GİRESUN’DA OYNANDI

 

Giresun Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Semih Kurt yönetirken, yardımcılıklarını ise Fatih Pazı ve Oğuzhan Yiğit Karpuz yaptı. Giresunspor karşılaşmaya Onurcan, Mehmet, Tavares, Milinkovic, Yasin, Erol Can, Sergen, İshak, Muhammet, Hayrullah ve Madinda kadrosu ile çıkarken, Tekirdağspor ise karşılaşmaya Cihan, Şamil, Mehmet, Ali, Ceyhun, Hüseyin, Samet, Ramazan, Bülent, Semih, Yusuf ilk onbiri ile başladı.

 

KUPAYA VEDA ETTİ

 

Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Marko Milinkovic düzgün vuruş ile ev sahibi ekibi öne geçirdi. Bu golden üç dakika sonra ise  Giresunspor'da Muhammet Himmet ceza sahasından topu ağlara gönderdi. İlk devresi Giresunspor’un üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde  Ceyhun orta sahadan aldığı topu hızla ceza sahasına getirdi, vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı. 67. dakikada Hüseyin'in sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topu alan Ceyhun'un vuruşu az farkla kalenin solunda dışarı gitti.Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada Giresunspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10