Büyükşehir sosyal alanlara odaklandı

Sosyal alanları artırma yönündeki çalışmalara odaklanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Süleymanpaşa'da bulunan Sahil Dolgu Alan 3. Etap Projesine yakın zamanda başlanacak. Sahil Dolgu Alanı 3. E

Süleymanpaşa 5.11.2020 13:25:00 0
Büyükşehir sosyal alanlara odaklandı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu'nun da hazır bulunduğu inceleme sırasında bir açıklama yapan Albayrak, vatandaşlara kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken, aynı zamanda şehrin çehresini güzelleştiren çalışmalara imza attıklarını söyledi. Başkan Albayrak, "Sahil 3. Etap yenileme ve düzenleme çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından sahil alanımızın aktif ve sosyal alanları daha da genişleyecektir. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

 

SPOR VE DİNLENME ALANLARI KAZANDIRILACAK  

 

Büyükşehirden yapılan açıklamada, Sahil Dolgu Alan 3. Etap Projesi'nin tamamlanması ile birlikte Süleymanpaşa'ya yakışır bir Kaykay Pisti, Basketbol Sahaları, Çocuk Oyun Alanı, Fitness Alanı, Bisiklet Yolu, Yeşil Alanlar, Dinlenme ve Oturma Alanlarının vatandaşların hizmetine sunulmuş olacağı kaydedildi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10