EBA Destek Üniteleri kuruldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bilgisayara veya internete erişim imkânı bulunmayan, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının uzaktan eğitim hizmetinden yararlanabilmeleri için Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Deste

Tekirdağ 9.11.2020 15:57:00 0
EBA Destek Üniteleri kuruldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte uzaktan eğitim alacak öğrencilerin kullanımına sunmak üzere ilk olarak Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinde EBA Destek Üniteleri kurdu. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının hizmetine sunulan destek üniteleri ile eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amaçlanıyor.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Öğrencilerimizin daha iyi, sağlıklı ve güvenli koşullarda eğitim görmelerini sağlamanın en temel hedefleri olduğunu kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana eğitim alanında önemli yatırımları hayata geçirdik. Hem dünya hem de Türkiye olarak salgın nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. Bu süreçte maddi imkânsızlıklar nedeniyle bilgisayarı ve internet bağlantısı olmayan ailelerimizin çocuklarının uzaktan eğitim programından yararlanabilmesi için EBA Destek ünitelerimizi hizmete sunduk. Hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

Harun PEHLİVAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10