Atatürk ve tüm şehitler için mevlit okutuldu

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için Merkez Osmanlı Camisinde önceki akşam Mevlid-i Şerif

Çerkezköy 10.11.2020 14:53:00 0
Atatürk ve tüm şehitler için mevlit okutuldu

Merkez Osmanlı Camiinde gerçekleştirilen mevlit programına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

SAYGI, MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

 

Mevlidin ardından konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol; “Ülkemizin gençleri olarak bize düşen en büyük görev Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet olarak bıraktığı ülkemize sahip çıkmak ve onu ilelebet korumaktır. Ülkemizin içinden geçtiği şu kritik dönemde, birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkıyoruz. Bugün de Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu ülke için toprağa düşmüş binlerce şehidimizin anısına mevlid okuttuk. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, kurulduğu günden bu güne özgürlük ve bağımsızlığımız için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi ve fedakar gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz” diye konuştu.

 

 

VATANDAŞLARA LOKUM DAĞITILDI

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla andıklarını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, programı düzenleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları üyelerine teşekkür etti. Mevlid-i Şerifin ardından dualar edildi ve vatandaşlara lokum dağıtıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10