Kapaklı Belediyesi'ne girişte HES kodu zorunluluğu

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında başta kamu kurumlarına girişte uygulamaya alınan HES kodu sistemi Kapaklı Belediyesi bünyesinde de önceki gün başladı.Kapaklı Beled

Kapaklı 10.11.2020 15:45:00 0
Kapaklı Belediyesi

Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge sonrası tüm kamu kurum ve kuruluşlarında zorunlu hale getirilen HES kodu uygulaması Kapaklı Belediyesi’nde de başladı.

 

VİRÜS İLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ

 

Vatandaşlar belediyeye girişlerinde görevli personele TC Kimlik numarasını ibraz ederek,  yeni kimlik kartına ve yeni ehliyete sahip vatandaşlar ise kimlik çipini okutarak işlemlerini yaptıracaklar. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Bakanlığımızın talimatı ile bizde belediyemizde HES kodu ve yeni kimlik ile ehliyetlerdeki çipi okutarak Sağlık Müdürlüğü tarafından izlemli olup olmadığını tespit ediyoruz. Bu uygulama ile vatandaşlarımız daha sağlıklı ve daha güvenli şekilde işlemlerini yapabilecek. Maske, mesafe ve hijyen kurallarımıza uyarak koronavirüs ile mücadelemize devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10