Ergene Velimeşespor'da kötü gidişat sürüyor

Misli.com 2.Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Ergene Velimeşespor evinde Afjet Afyonspor'u konuk etti. Maçın başlarında on kişi kalan rakibi karşısında istediği oyunu ortaya koyamayan Ergen

Ergene 12.11.2020 16:12:00 0
Ergene Velimeşespor

 

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta dün Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya gelen Afjet Afyonspor, maçın daha başlarında 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılmayı bildi.

 

ERGENE’DE OYNANDI

 

Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı  Enver Aydın, Abdullah Melih Karaduman, Uğur Akalp hakem triosu yönetti. Ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor karşılaşmaya Emre Yılmaz, Ömer Esenkaya, Furkan Külekçi, Cihan Can (Dk.46 Yusuf Tantan – Dk.70 Ömer Salihoğlu), Semih Kahraman, İbrahim Fatih Dilek, Mert Er Estik, Alper Yener, Eser Akbaş, Yüksel Şişman (Dk.61 Embiya Ayyıldız), Ergun Cengiz kadrosu ile çıktı. Konuk ekip Afjet Afyonspor ise Anıl Atağ, Mahmut Boz, Emre Tosun, Seyfettin Anıl Yaşar, Ferit Erişçi, Savaş Tağa (Dk.90 Yusuf Emre Kasal), Ferhan Evren, Aykut Uluç (Dk.82 Bora Taşdemir), Okan Yıldız, Cihan Özkara (Dk.65 Görkem Güven), Veysel Ünal (Dk.64 Onur Ramazan Toprak) ilk onbiri ile çıktı.

 

ON KİŞİ KALDI


Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya daha istekli ve atam başlayan Afjet Afyonspor, 15.dakikada geliştirdiği atakta Mahmut Boz’un golü ile deplasmanda 1-0 öne geçti.
Bu golün hemen sonrasında mor beyazlı takım sahada 10 kişi kaldı. 9.dakikada sarı kart gören Ferhan Evren, 18.dakikada çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Buna rağmen ilk 45 dakikayı galip kapatan Afjet Afyonspor 2.yarıya da hızlı başladı.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Rakibi karşısında bir türlü istediği futbolu ortaya koyamayan Ergene Velimeşespor kalesinde ikinci golü gördü. 56’ıncı dakikada gelişen konuk ekip atağında topla buluşan Veysel Ünal düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Afjet Afyonspor’u 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmada on kişi kalmasına rağmen iki farklı öne geçen konuk ekip kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Ergene Velimeşespor ise geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Afjet Afyonspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Ergene Velimeşespor altı puanda kalırken, konuk ekip Afjet Afyonspor ise bu galibiyet ile puanını 12 yaptı.

 

Haber/Harun PEHLİVAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10