Kırklarelispor evinde Pendikspor'u mağlup etti

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta 9'uncu hafta karşılaşmasında Kırklarelispor evinde Pendikspor'u konuk etti. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinin son dakikaların

12.11.2020 16:15:00 0
Kırklarelispor evinde Pendikspor

 

Kırklareli Atatürk Atatürk Stadı'nda önceki gün oynanan karşılaşmayı Mustafa Murat Oğuz yönetirken, yardımcılıklarını ise Niyazi Atakan Ataseven ve Ferhat Çalar üstlendi.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Kırklarelispor karşılaşmaya Umut, Serkan, İbrahim, Emre, İsmail, Görkem, Atakan, Hamza, Ersel, Davut, Berkan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Pendikspor ise Erdinç, Özgür, Mehmet, Özgür, Fatih, Göksu, Kerem, Ömer, Emirhan, Berat Al, Emre kadrosu ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kırklarelispor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Konuk ekip Pendikspor ise savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, ikinci devre Kırklarelispor oyuncu değişiklikleri gerçekleştirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kırklarelispor bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Pendikspor ise Kırklarelispor’un yüklendiği dakikalarda kontra ataklarla golü aradı. Kırklarelispor ise arzuladığı gole karşılaşmanın 81’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan golcü oyuncu Sinan Pekeşen düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kırklarelispor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kırklarelispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kırklarelispor bu galibiyet ile puanını 13 yaparken, Pendikspor ise 10 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10