Belediye Fevzipaşa Camiinde cemaate seccade dağıttı

Pandemi ve artan Korona virüs vakaları sayıları nedeniyle hastalığın bulaşma riskini azaltmak için Çerkezköy Belediyesi tarafından Cuma namazı öncesi Fevzipaşa mahallesi Fevzipaşa camiindeki cemaate 100 ade

Çerkezköy 13.11.2020 15:31:00 0
Belediye Fevzipaşa Camiinde cemaate seccade dağıttı

Fevzipaşa mahallesined bulunan Fevzipaşa Camiinde Cuma namazını eda etmek için gelen cemaate Çerkezköy Belediyesi tarafından seccade dağıtıldı. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram tarafından dağıtılan  seccadeler üzerinde Cuma Namazını kılan vatandaşlar, seccade dağıtımı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 

100 ADET DAĞITILDI

 

Pandemi dolayısı ile camilerde Cuma Namazlarının sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak kılındığını belirten Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı  Enver Bayram, “Ayrıca namaz kılmaya gelen vatandaşlarımızın seccadelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Bugün Fevzipaşa Mahallemizde bulunan Fevzipaşa Camiimize gelen vatandaşlarımıza Çerkezköy Belediyesi olarak namaz öncesi 100 adet seccade hediye ettik. Önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerimizde de seccade dağıtımı gerçekleştireceğiz. Pandemi ile mücadelemiz devam ediyor. Vatandaşlarımız sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerekiyor” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10