Süleymanpaşa'nın iki yakası menfezlerle birleşiyor

Süleymanpaşa'da, ilçenin bir bölümünü boydan boya ikiye bölen dereler üzerinde üç tane menfez inşa ediliyor. Belediyenin yaptığı menfezlerle üç mahalleyi birbirine bağlayacak üç yeni yol ile ş

Süleymanpaşa 18.11.2020 14:31:00 0
Süleymanpaşa

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in talimatıyla başlatılan çalışma ile Hürriyet ve Cumhuriyet Mahalleleri ile Namık Kemal Mahallesi’nin içinden geçerek mahalleleri bölen derelerin üzerinde inşa edilen menfezler, söz konusu mahalleleri birbirine bağlayacak. Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Hürriyet Mahallesi Kar Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Güneş Evler Sokak ve Bahçelievler Mahallesi TOKİ bölgesinden geçerek TOKİ ve Namık Kemal Üniversitesi arasından geçen derenin üzerine bu noktalarda yapılacak olan menfezlerle hem şehrin trafik sorunu hafifletilecek hem de ulaşımda doğal akış sağlanmış olacak.

 

BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, menfezlerdeki çalışmaları geçmiş dönem Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve Süleymanpaşa Belediye Meclisi Üyesi Muhammet Polat ile birlikte yerinde inceleyerek bilgi aldı. Burada bir değerlendirme yapan Yüksel, “Süleymanpaşa’mızın derelerle bölünmüş noktalarında başlattığımız menfez çalışmalarını, AK Parti geçmiş dönem Tekirdağ Milletvekilimiz Metin Akgün ve Meclis Üyemiz Muhammet Polat ile birlikte inceledik. Hürriyet Mahallesi Kar Sokak ile Namık Kemal Mahallemizi birbirine bağlayacağımız, TOKİ Konutları ile Namık Kemal Üniversitesi hattında devam eden çalışmaları yerinde değerlendirerek bilgi aldık. Allah’ın izniyle kısa sürede buradaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Derelerimizin üzerinde yapımına devam ettiğimiz menfez çalışmalarıyla, hem mahalleleri, hem gönülleri birbirine bağlıyoruz. Şimdiden Süleymanpaşa’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10