Çerkezköy Belediyesi'nden salgın önlemleri

Ülke genelinde vaka sayılarının hızla artışa geçmesi bazı kısıtlama kararlarını beraberinde getirdi. Bu kapsamda hem toplumda hem de çalışanlar arasında virüsün yayılmasını önleme ve her

Çerkezköy 18.11.2020 16:28:00 0
Çerkezköy Belediyesi

Çerkezköy Belediyesi  tüm Türkiye'de olduğu gibi Çerkezköy’de de tırmanışa geçen Covid-19 salgını nedeniyle bir dizi önlemler alarak; kurslar, sosyal aktiviteler, kış spor okulları gibi aktivitelerin durdurulduğunu bildirdi.

 

KURSLAR DURDURULDU

 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi kararı, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda salgınla mücadele kapsamında yeni kısıtlama tedbirleri geçtiğimiz gün alınırken, Çerkezköy Belediyesi de açmayı planladığı kurslarını durdurma kararı aldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri “ Covid-19 tedbirleri kapsamında Çerkezköy Belediyesi sanat kursları, Çerkezköy Belediyesi Türk sanat müziği korosu ve Çerkezköy Belediyesi çocuk korosu katılım başvuruları ile Çerkezköy Belediyesi kış spor okulları kursları durdurulmuştur. Düzenlenecek olan kurslar için belediyemizce alınan başvurular ilgili birimlerimizce muhafaza edilip, yeni bir genelge ile sürecin normale dönmesi kararı alınması durumunda değerlendirmeye alınacaktır. Tüm vatandaşlarımız duyurulur” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10