Galibiyet hasreti sona erdi

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ergene Velimeşespor 11'inci hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği Niğde Anadolu'yu 3-2 mağlup etmesini bildi.

19.11.2020 15:44:00 0
Galibiyet hasreti sona erdi

7 futbolcusundan korona virüs, 4 futbolcusundan da sakatlık dolayısıyla toplam 11 futbolcusundan yoksun çıktığı maçta Ergene Velimeşespor, Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk stadyumunda Niğde Anadolu takımını konuk etti. Aykut Sergin, Okan Akbal ve Efe Kurtuluş hakem üçlüsünün görev aldığı maça hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Maçın henüz 5. dakikasında Atalay’ın kaydettiği golle 1 – 0 öne geçen Niğde ekibine ilk yanıt 11. Dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen kaptan Fatih Dilek’ten geldi. Topu doğrudan kaleye gönderen kaptan Fatih skora dengeyi getirdi.

 

İKİ TAKIMDA ON KİŞİ KALDI

 

Golden üç dakika sonra konuk ekip Metehan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada bir kez daha öne geçti.  21. dakikada kaptan Fatih kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydedince skora bir kez daha denge geldi. Ergene Velimeşespor’da Semih Ceylan, 2 – 2’lik eşitliği sağladığı maçta Niğde Anadolu takımının kullanacağı serbest vuruş öncesi yaşanan itiş – kakış sırasında yardımcı hakem Efe Kurtuluş’un ikazı sonucu hakem Aykut Sergin tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderilince ev sahibi takım sahada bir kişi eksik kaldı. İlk devrenin son dakikalarında Berkin Taşkın hakemi  aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartını görünce kırmızı kartla oyun dışına gönderilince iki takım da saha da 10 kişi kaldı.

 

GALİBİYET HASRETİ SON BULDU

 

İlk devrenin uzatma dakikalarında Alper Yener şık bir vuruş ile Ergene Velimeşespor’u karşılaşmada ilk kez öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ergene Velimeşespor’un 3 – 2 üstünlüğü ile tamamlandı. Ligde en son 28 Ekim 2020 tarihinde yine Velimeşe Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Çorum FK takımını 1 – 0 yenmeyi başaran Ergene Velimeşespor ligde 3 maçlık mağlubiyet serisine de Niğde Anadolu karşısındaki galibiyetle son verdi.Ergene Velimeşespor bu galibiyet ile puanını 9 yaparak 12’inci sıraya yükseldi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10