BİK'ten Kırklareli gazeteleri ve resmi kurumlarına ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürlüğü, Trakya bölgesinde uhdesine geçen illerde yayın yapan gazetelere ziyaretler düzenliyor. BİK tarafından 1 Ekim 2020 tarihi itibariyle kurumun sorumluluk alanÄ?

Tekirdağ 20.11.2020 14:59:00 0
BİK

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinden başlayıp Lüleburgaz ilçesinde sona erdirdiği iki gün süren ziyaretlerde, gazetelerin imtiyaz sahibi ve çalışanları ile bir araya gelen BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, görüş alışverişinde bulundu. Babaeski Söz ve Babaeski Gündem gazetelerinin ziyareti ve gazete çalışanlarıyla yapılan genel değerlendirmenin ardından ilçedeki reklam yayınlama hakkını haiz Trakya Gelişim gazetesini ziyaret eden Karakaya, son olarak Babaeski Belediyesi’ne giderek Özel Kalem Müdürlüğü ve Basın-Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileriyle görüştü.

 

İLK İLANI VEREN KURUMA ZİYARET

 

Daha sonra Kırklareli il merkezine geçen BİK Tekirdağ Müdürü Karakaya, 1 Ekim 2020 tarihi itibariyle Basın İlan Kurumu aracılığıyla Kırklareli'de ilk resmi ilanı veren kurum olan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ersoy Canbek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Karakaya, ziyaretin ardından Trakya’da Yeşilyurt, Kırklareli Alternatif, Sınırkent ve Kırklareli gazetelerini ziyaret etti. BİK Tekirdağ Şube Müdürlüğü’nün Kırklareli’ndeki ilk gün ziyareti Demirköy ilçesindeki Demirköy İğneada gazetesi ziyaretiyle sona erdi.

 

KİTAP SETİ HEDİYE EDİLDİ

 

Sonraki gün programına Vize ilçesiyle başlayan BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, Vize Haber Gazetesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer’i makamında ziyaret etti. Vize ilçesinden sonra Pınarhisar ilçesine geçen Karakaya, burada da Pınarhisar gazetesine ziyarette bulundu. Kırklareli il merkezi ve ilçelerindeki gazetelere gerçekleştirilen ziyaretlerin ikinci ve son gününde Lüleburgaz ilçesine geçen Karakaya, burada da sırasıyla Görünüm, Hürfikir ve Trakya Takip gazetelerinin imtiyaz sahibi çalışanları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerde, BİK'in prestij yayınlarından olan ve BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran’ın talimatıyla bastırılan Dr. Mehmet Gedizli’ye ait “Söyleyebilmek, Okuyabilmek, Yazabilmek, Türkçede Karşıt Benzer Anlamlı Kelimeler, Türkçede Benzer Anlamlı Kelimeler, Türkçenin Fiiller Sözlüğü, Türkçede Öbek İsimler Sözlüğü, Türkçenin İsimler Sözlüğü” isimli kitap setleri hediye edildi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10